Turisztikai országok \ Kína \ Visa Kína felé oroszok számára: költségek és regisztráció

Visa az oroszok számára Kínába -
- a költségek, a dokumentumok és az ön megszervezésének módja

Minden orosz, hogy beléphessen Kína földjére, vízummal kell rendelkeznie. Ez a szabály, és mindig vannak kivételek a szabályoktól. Ebben a cikkben kínai vízumokról beszélünk. Mit csinálnak, mely esetben érkezéskor vagy átutazáskor megvásárolható, valamint milyen feltételekkel kell teljesíteni a Hainan-szigethez való nélkül.

A kínai idegenforgalmi vízum csak kétféle: egyszeri és kétszeres, vagyis egy-két látogatás az országban. Minden alkalommal, amikor Kínában 30 napig maradhat. Az idegenforgalmi vízumok összértéke ebben az országban legfeljebb évi 90 napot vehet igénybe.

Виза в Китай выглядит так

Nagyon szerényen néz ki kínai vízumot - a KNK, a Kínai Nagy Fal és a feliratok címerét. A jobb oldali fényképen az alázatos szolgád útlevéloldala. A nagyításhoz kattintson a képre. Ebben a cikkben részletes leírást talál arról, hogy milyen információ található a vízumon.

Amint látja, nincs rajta fotó, ami nem takarít meg abban, hogy fényképet kell bemutatnia a nagykövetségnek vagy konzulátusnak. Ügyeljen arra, hogy "kialudjon", a határon lévő tisztviselő egyszerűen átlépi a tollal ellátott látogatások számát. Az igazat megvallva nem számítottunk erre a kínaiakról.

Legalább egy egyszerű nyomtatást vártunk a dokumentumon. Végül is Kína a nyomda és nyomtatás szülőhelye. Az ősi kínai pecséteket számos múzeumban láthatjuk, például a Sanghaji Múzeumban .

Hol kaphat vízumot Kínába

Генеральное консульство Китая в Москве

Összesen 5 kínai konzulátus van Oroszországban. Moszkvában, Szentpéterváron, Khabarovszkban, Jekatyerinburgban és Irkutszkban találhatók. A Visa osztály mindegyikben van. Nem adjuk meg címüket, könnyebb linket adni a hivatalos weboldalhoz. A moszkvai nagykövetségről a http://en.china-embassy.org/rus/lsfw/nk/ címen találhat információt, és más városokban is. Http://en.china-embassy.org/rus / lsfw / ko /.

Javasoljuk, hogy mindazok, akik Kínába utaznak, saját vízumot kapnak Oroszország konzulátusán. Ne nézzen egyszerűsített vízumrendszerekre és a "vízum érkezéskor" megszerzésére.

Miért hívjuk fel e dokumentum hivatalos megszervezését Oroszországban? Először is olcsóbb. Visa "érkezéskor" költségeit Peking 130 USD, a konzulátus van - csak 1500 rubel. Másodszor, számos feltétel létezik a vízum megszerzésére a repülőtéren, nevezetesen egy 2 fős turistacsoport elérhetőségét és egy meghívást ebbe a csoportba. Bizonyos dokumentumokat előre kell küldeni Kínába.

Mondja, mindennek szüksége van?

Aztán megyünk a nagykövetséghez, átadjuk a dokumentumokat és vízumot kapunk, 100% -os garanciát vállalunk a problémák hiányára. A határon csak be kell tölteni a bevándorlási kártyát . Tulajdonképpen mi magunk csináljuk. A cikk elején látott vízum Moszkvában érkezett, mint minden kínai engedélyünk.

A vízum megszerzéséhez szükséges dokumentumok jegyzéke Kína számára

Паспорт придется отдать в консульство Китая

1. A külföldi útlevelét, amelynek érvényessége legfeljebb 6 hónap.

2. Színes fotó 3,5х4,5 vagy 3х4. Amint látta a cikk elején, nincs vízummal kapcsolatos fotó, de a kérdőívre szükség van. Nem szükséges, hogy a kérdőívhez ragaszkodjon egy fényképhez, hirtelen valami hibás a kérdőívvel. Engedje meg a konzulátus munkatársai.

3. A KNK Külügyminisztériuma által jóváhagyott kérdőív formanyomtatvány. Az űrlap neve: V.2013. Oroszul és kínaiul van. Ezt a linket letöltheti.

4. Referenciák a munkáról, a pozíció, a fizetés és a szervezet munkájában való feltüntetésével. Ez a hivatkozás nem kötelező, ha már rendelkezik kínai vízummal az útlevelében. Továbbá, ha az előző útlevelekben is szerepel, a hivatkozás helyett másolatot kell hoznia az oldalról.

További dokumentumok

Kérhetnek, de nem feltétlenül. Jobb, ha azonnal hozzuk őket a többivel együtt, nem leszek felesleges.

5. Jegyek a repülőgépre. Ha Kínába megy, biztonságosan megvásárolhatja őket, és ne féljen a vízum megtagadásától. Ez nem az Egyesült Államok, és nem Nyugat-Európa. Az engedelmes szolgája még nem észlelt semmilyen elutasítást a KNK-ból, és nem hallott ilyen esetekről.

6. Dokumentum a szállodai foglalásról. Bármely, beleértve az online foglalási oldal kinyomtatását is. Angol nyelven.

7. Az Orosz Föderáció belső útlevéllel rendelkező oldalának másolatát tartózkodási engedéllyel és minden oldal jobb példányát.

8. Az oldal egy példánya az útlevelének fotójával.

Mindezeket a dokumentumokat könnyű előkészíteni egy nyomtatóval és egy lapolvasóval. Jobb, ha ezt tennéd "minden tűzoltó számára".

Egy további dokumentum

Előfordulhat, hogy orvosi biztosítást kell vállalnia. Ez tisztán elméleti, a gyakorlatban nem láttunk ilyen eseteket. Vásárolható utazási irodákban vagy online. Javasoljuk, hogy minden esetben megvásárolja az egészségbiztosítást, ára 350-400 rubel.

És természetesen pénz

Készítsen 1500 (1537,5, beleértve a jutalékot) rubelt egyetlen vagy 3000 (3075 jutalékos) rubelre egy dupla vízumért. Fizessen hitelkártyával vagy bankkártyával Visa vagy Mastercard. Fizess be vízummal vízumot, milyen vidám punci!

A dokumentumok megvizsgálásának ideje 7 nap. Egy hét múlva visszaadja az útlevelét vízzel ragasztott vízzel.

Цены на оформление документов в Китай на одном из сайтов

Ha nem akarod "zavarni" a kérdőívet és a dokumentumok listáját.

Moszkvában és más városokban sok utazási cég is szívesen segít ebben a nehéz üzletben.

A szolgáltatások költsége alacsony. Önnek meg kell fizetnie az 1500 rubel konzuli díjat, valamint a szolgáltatások költségeit, amely 600 és 1500 rubel között változik.

A leginkább felelős vállalatok közül néhány kitölti Önnek a kérdőívet, maga maguk viselik a dokumentumokat, maguk viselik a konzuli díjakat. Nagyon meglepődtünk, amikor megtudtuk, hogy a Pony Express szállítási vállalat megkezdte ezt. Továbbá átadhatják a dokumentumokat minden olyan városban, ahol van irodája az áruk fogadására.

Speciális tranzitvízum

Valójában ez nem teljes jogú vízum. Csak tedd be a bélyegeket belépéskor és kilépéskor. A szolgáltatás ingyenes.

Ha repülőgépeket repülnek át a kínai repülőtereken, és hosszú ideig várni kell a következő járatra, tranzitvízumot bocsáthat ki. Ez 72 órát tart. Nem mehetsz vele a városon kívül. Például Pekingben nem lesz képes megnézni a Kínai Nagy Falat, mivel túl van a város határán. Ebben az esetben a Peking legérdekesebb látnivalóit a Tiltott Város , a Mennyei Templom vagy a Nyári Császári Palota ajánljuk.

Штампы о въезде и выезде с территории Китая

Ez a szolgáltatás pontosan a pekingi , sanghaji és Guangzhou repülőtereken dolgozik. A többi repülőteret nem tudjuk garantálni. Az információ ellentmondásos, és nem ellenőriztük.

Ahhoz, hogy ilyen bélyegzőt szerezzen be, be kell bizonyítania, hogy tranzitszállító vagy. Felkérést kap, hogy bemutasson egy jegyet, amely szerint tovább repül egy másik országba.

A turisták legnépszerűbb kérdése. Ha Oroszországból indulok és 72 órán belül repülni fognak, akkor megadnak nekem ilyen vízumot?

A válasz nem annyira egyszerű. A törvény szerint el kell utasítani, de egyszerűen nem észreveheti, hogy az indulás és az érkezés országai egybeesnek. Jobb, ha nem támaszkodsz a szerencsére, és teljesíted a teljes vízumot.

Vízummentes belépés Hainan-szigetre

A Hainan-sziget egy egész évben igen népszerű üdülőhely a turisták, köztük az oroszok számára. Itt vízum nélkül érheti el, de ez az eljárás csak utazási társaságok segítségével érhető el. Csak az utazási irodák tudják előre dokumentálni a dokumentumokat, tájékoztatva a kínai hatóságokat a turisták egy csoportjának érkezéséről.

A KNK bevándorlási szolgálata szerint ez a lehetőség "2 főből álló turisták csoportja" számára áll rendelkezésre. Olvassa el az utolsó mondatot, és fontolja meg! Vagyis a Kínai Népköztársaság hatóságai szerint valahol 2 főig turistacsoportok vannak? Kíváncsi vagyok, hogyan néz ki? Egy ember nyilvánvalóan nem csoport.

Következtetés: Ha a turné szervezője garantálja, hogy a turisták egy csoportját kérelmezik, akkor nincs szüksége vízumra a Hainan-szigetre. Minden más esetben vegye fel a dokumentumok teljes engedélyét a kínai konzulátusban.

Хотите офомить визу в аэропотре, готовьте китайские юани

Számos kínai utazásra szervező utazási vállalat általában nem szeretne kapcsolatba lépni ezzel az eljárással, és felkéri a turistákat, hogy teljes vízumot szerezzenek Kínában.

A vízum "érkezéskor" a Hainan-szigeten is kiadásra kerül, de érdemes "szórakoztató" 400 kínai jüan , amelyet a repülőtéren változtatsz, mert nem a leginkább nyereséges. Olcsóbb a dokumentumok elkészítése Moszkvában.

Ezen esetek mellett számos más kivétel van az általános vízumrendszernek, amelyet nem fogunk megvitatni ezen az oldalon. Csak Kína bizonyos területeire vonatkoznak, és ez egy külön cikk témája.

Jó utazás Kínába, és olvassa el cikkünket ebben az országban (az alábbi linkek ).


Olvassa el Kína honlapunkat

TOP-5 KERESZTÜL KERESZTÜL


Kínai Nagy Fal

Tiltott város

Terrakotta hadsereg

Visa a Kínába

Kínai újév


TURISZTIKAI KÍNAI


Tippek a turisták számára Kínában


A LEGFONTOSABB A TURISZTIKÁKHOZ


Mit ne tegyünk Kínában egy turista számára?

Kínában a "válások" a turisták

Mit kell tennie a kínai turista veled

Mit lehet és nem lehet importálni Kínába?

A nyelvi akadály - hogyan beszéljünk Kínában

Kínai karakterek a turisták számára

Túra keresés Kínában


ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK AZ ORSZÁGBAN


Ország Kína - információk, érdekes tények, számok és mesék

Mi érdekes a turisták számára Kínában?

Mi meglepő Kínában, és mi nem

5 dolog, ami megdöbbenteti a turistákat

A 10 leghíresebb kínai

Kínai és pekingi opera


HASZNÁLJÁK KÍNAI A TURISZTIKÁKHOZ


Mennyi ideig repülni Kínába

Mely elektromos csatlakozók Kínában

Internet Kínában - mit kellene felkészülnie a turista?

Hogyan készítsünk olcsó hívásokat Kínából?

Kirakodás Kínában és sorsolásos ellenőrzések


VISZONOK ÉS IMMIGRÁCIÓS SZABÁLYOK


Vízum Kínába - költségek és regisztráció

Hogyan kell elolvasni a vízumot Kínába és a bélyegeket

Hogyan tölts ki bevándorlási kártyát


MINDEN PÉNZ ÉS PÁLYA


A kínai pénz a " kínai jüan "

Hogyan és hol nyereséges pénzt váltani Kínában?

Mennyi pénzt hoz magával

Mi kell Kínából - ajándéktárgyak és ajándékok

Hogyan lehet üzletet kötni a kínai kereskedőkkel?

Mit lehet és nem lehet exportálni Kínából?


KÖZLEKEDÉS


Hogyan juthat el a pekingi repülőtérről a városba

Pekingi metró - szabályok, térkép és rendszer

Utasítások: hogyan vásárolhat jegyet a pekingi metróhoz

Hogyan juthat el a Sanghaj repülőtérről a városba

Shanghai Metro - térkép, térkép, árak és jegyek

Nagy sebességű vonatok és vasutak

Taxi Kínában


KÍNAKÖNYVEK


Peking

Szállodák itt: Peking

Peking látnivalói

Shanghai

Szállodák Sanghajban

Shanghai Látnivalók

Hainan-szigeten

Sanya Resort

Látnivalók a Hainan-szigeten


A KONYHA KÉSZÍTMÉNYE ÉS A FOGYASZTÁSI KULTÚRA


Mit eszik a kínai? Minden a kínai botokon

Kínai bambusz gőzölő

Alkohol Kínában - hagyományos italok

Cigaretta és dohányzás - árak és szabályok

Kínában is van McDonald's


ÉRDEKLŐ KÍNAI KÉSZÍTMÉNYEK


Kacsa Pekingben - hogyan kell használni

Dope - egy hagyományos étel Hubei

Hubei száraz tészta

Egzotikus kínai konyha: Wuhan kacsa

Sertéshús édes - savanyú mártásban

Desszert Kína №1 - gyümölcs karamell

Látnivalók


Kínai látnivalók


A NAGY KÍNAI FAL


Kínai Nagy Fal - tények és számok

Kirándulás vagy magad?

Egy független utazás a Badaling-be

A falon és a galérián

Plot Mutianyu


BANG TOWN (PALACE GUGUN)


Tiltott város - tények, számok és történelem

Hogyan juthat el a Tiltott Városba

A Tiltott Városban és a galériában

A tiltott város birodalmi kertje


Mit nézzünk Pekingben?


Kirándulások Pekingben

A mennyország temploma Pekingben

Peking Zoo

Peking Oceanarium

A Ming-dinasztia császárok sírjai

A földalatti palota (Dinlin)

Nyári Birodalmi Palota


BEIJING - VÁSÁRLÁS


Sidan Bevásárlóközpont

A kínai malindao tea piaca

Élelmiszerpiac Wangfujing Pekingben

Yabaolu - olyan piac, ahol oroszul beszélnek


PEKING - A TIANYANMEN TÉR


Tiananmen tér Pekingben

Mao Ce-tung mauzóleuma

Kínai Nemzeti Múzeum

Kínai Népi Kongresszusok Háza

Kína zászló emelése szertartás


SHANGHAI OLD TOWN


Yu Yuian Kert (Joy Garden) Sanghajban

A Bund vagy a Bund

Nanking utca (vagy Shanghai Arbat)

A Jade Buddha temploma

Shanghai Ősi Művészeti Múzeum


SHANGHAI - DISTRICT PUDUN


Pudong kerület Sanghajban és annak felhőkarcolói

TV torony A Keleti Gyöngyszem

Felhőkarcoló Jin Mao torony (Jin Mao torony)

Shanghai World Financial Center

Felhőkarcoló "Shanghai Tower"

Oceanarium Sanghajban


UHAHAN VÁROS MEGTEKINTÉSEI


Wuhan Állatkert

Sárga daru torony

Guiyang buddhista temploma

Hubei tartomány múzeuma, az I. márki sírja


A CITY SIAN


Terrakotta hadsereg

A császár sírja, Qin Shihuandi

Big Wild Goose pagoda


További anyagok


A fő ciklusban nem szereplő cikkek


Kérdése van?

Szeretné véleményét kifejezni?

Szeretne hozzáadni valamit?

Hagy egy megjegyzést


Alexander

Üdvözlünk! Mondja meg, kérlek, kivéve, ha a repülőjegyek és szállodai foglalások nem szerepelnek a vízum megszerzéséhez szükséges dokumentumok listáján? 2016 február-márciusában tervezem eljutni Kínába, de még nem tudok jegyet venni, mert Nem tudom az utazás pontos dátumát. Ha a konzulátusban nem kérnek repülőjegyet, akkor előzetesen vízumot adtam volna, hogy később ne vesztegessem. Tudomásul veszem, hogy a vízumot legalább 3 hónapig adják meg, így ha januárban kapja meg, akkor áprilisig érvényes lesz. Szeretném pontosan megérteni, hogy szükség van-e repülőjegyre vízum megszerzésére. Köszönöm.
Alexander - GlavRed oldal

Sokszor Kínában voltam. És soha nem követelték a jegyek és a hotel foglalását.

Vízumtalanul kérjen vízumot!
Alexander

Köszönöm a választ. Kiderül még egy igazolás a munkahelyről, és kivonat a bankszámla nem szükséges? Nem találtam a következő információkat a nagykövetség weboldaláról: be kell jelentkeznem a bejelentéshez? Vagy lehetséges bármely napi nap (munkaidő alatt, természetesen) megérkezni? Vannak-e interjúk a tisztttal (nem foglalkozom egyedi esetekkel)? Vagy hagyom a dokumentumokat a konzulátusi alkalmazottnak, fizeti meg a vízumot és távozik? És honnan tudja, hogy a vízum készen áll-e? Én magam nem vagyok Moszkvából, szóval csak szégyellem utazni. By the way, a fizetési számlán: azt írják, hogy problémás fizetni készpénzt. Van-e a konzulátus kártyás fizetési terminál?
Alexander - GlavRed oldal

1. Ha Kínában első alkalommal repül, bizonyítványt kell kérni. Mindig kéri.
2. A dokumentumok benyújtásának előzetes írásos rögzítése nem szükséges. A nagykövetség munkaidőben érkezik (9-00-től 12-00-ig).
3. Nincsenek interjúk.
4. Ön fizet, benyújtja a dokumentumokat, távozik.
5. A készség megtanulása - bármilyen módon. Csak 5 napra érkezik, lehetőleg 8 után.
6. A nagykövetségnek van egy terminálja.

Alexander

Alexander, egy újabb kicsi kérdés. Van különbség a kérdőív kitöltésével (számítógépen vagy kézzel)? Vagy nem számít?
Alexander - GlavRed oldal

Jobb a számítógépen. Mindig átadtam a kinyomtatott anyagot. De láttam, hogy az emberek kézzel töltött kérdőívet adnak ki, és nem tettek igényt.

A legfontosabb dolog, írj világosan, nagy betűkkel.

A neved

A megjegyzésed



Minden jog fenntartva. 2015-2018 visszajelzés: info@chinainfoguide.info